Opzicht KB/GL/TL/Mavo

Beste leerling, welkom op de site voor Opzicht 2019.

Je meldt je zo aan voor een workshop van Opzicht. Daarvoor is het nodig om je in te schrijven. Zo weten we dat je komt en kunnen we eventueel contact op nemen bij noodgevallen. Denk bijvoorbeeld aan een voorlichter die ziek wordt.

 

Een workshop heeft normaal 25 plaatsen te bieden. Meer leerlingen kunnen er niet in een lokaal. Enkele opleidingen hebben door bijvoorbeeld veiligheidsvoorschriften een kleiner aantal plekken beschikbaar. Als blijkt in de aanmelding dat een workshop vol zit, zoek dan een opleiding die veel raakvlakken met je eerste keus heeft.

Let op dat je alleen voor het Hoornbeeck aanmeldt als dat bij je past, dit is een reformatorische mbo opleiding, waar je vanwege je geloof voor kiest.

Succes met het zoeken van je opleiding.

 

Deelnemende Opleidingen Opzicht KB/Gl/TL leerwegen.

Wil je weten welke opleidingen er binnen de vier belangrijke sectoren van het mbo deelnemen, kijk daan hieronder.  

Wil je informatie over een opleiding van een van de deelnemende mbo scholen, klik dan op 1 van de onderstaande links. Je komt op een pagina van het mbo waar je de naam van de opleiding moet intypen en krijgt dan informatie. NIET OP DIE PAGINA AANMELDEN!!! Door terug te keren op deze pagina kun je je aanmelden voor Opzicht

Aanmelden voor de Opzicht dag doe je door onderaan op de roze button te drukken;

 

Een opleiding waar je toch niet voor geinterresseerd bent moet je zeker niet kiezen, dan wordt het geen leuke kennis making met het MBO. Kies voor jezelf, niet omdat je vrienden dat kiezen! 

Wil je het boekje nogmaals digitaal doorbladeren dan kun je deze met onderstaande link downloaden;

Opzichtboekje 2018-2019 | pdf 9.2mb